Nog geen enkele zender heeft de documentaire aangekocht, maar toch laten Bassie en Adriaan een documentaire over hun leven maken. Dat vertelde het management aan RTL Boulevard. Inmiddels is Bas van Toor al 87 en Aad van Toor is 80. De hoogste tijd om met een documentaire te komen, moet het tweetal gedacht hebben. Het duo geeft al jaren geen optredens meer en ze hopen dat ze met het vele ongebruikte interviewmateriaal dat ze nog hebben een mooi docu te kunnen maken.

bassie en adriaan

Bassie is al lange tijd ernstig ziek omdat hij aan een auto-immuunziekte lijdt. Hij kan amper nog praten en bewegen. Adriaan woont al jaren in Spanje. Het is onbekend of het duo ook aan het woord komt in de docu, want alleen met oude interview fragmenten is het natuurlijk moeilijk om een echte terugblik op hun leven te geven. Zanger Mart Hoogkamer zal ook te zien zijn in de documentaire omdat hij een groot van van de clown en de acrobaat is. Hij bracht vorig jaar een cover uit van het nummer De Spaanse Zon van Bassie en Adriaan.

Wat Mart Hoogkamer precies gaat doen in de docu is nog niet bekend gemaakt. We weten wel dat ook robot Robin te zien zal zijn. Al sinds de jaren 70 waren de clown en de acrobaat te zien op de Nederlandse televisie en nog altijd zijn hun series te zien. Ook hebben ze een Youtubekanaal waar je afleveringen en korte fragmenten kunt bekijken.

Door Redactie

Help mee met Nieuws Parade! Stuur ons tips of schrijf artikelen die we kunnen plaatsen. Email: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: